Φιλανθρωπικό μπαζάρ με βιολογικά προϊόντα στο Μαρούσι
Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org. Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.
Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org.
Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και την ολοκλήρωση του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης των Συνδετήρων στην οδό Φανερωμένης 7 δίπλα στο μετρό Χολαργού.
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης «Συνδετήρες» αποτελείται από απεξαρτημένα, αποφυλακισμένα άτομα και μακροχρόνια ανέργους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.