Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλανθρωπικό μπαζάρ με βιολογικά προϊόντα στο Μαρούσι

Φιλανθρωπικό μπαζάρ με βιολογικά προϊόντα στο Μαρούσι

Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την  Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org. Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.

Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org.

Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και την ολοκλήρωση του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης των Συνδετήρων στην οδό Φανερωμένης 7 δίπλα στο μετρό Χολαργού.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης «Συνδετήρες» αποτελείται από απεξαρτημένα, αποφυλακισμένα άτομα και μακροχρόνια ανέργους.

Το μπαζάρ πραγματοποιείται στο περίπτερο που βρίσκεται Κηφισίας 39 στο Μαρούσι στο κτήριο της Hellexpo μέχρι τις 5 Ιανουαρίου (10:00-22:00).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024