
Ρήξη μηνίσκου ο Γκαλινάρι, εκτός για έναν μήνα
Ρήξη μηνίσκου ο Γκαλινάρι, εκτός για έναν μήνα
Μετά από απουσία 19 μηνών, λόγω ρήξης συνδέσμων στο αριστερό γόνατο πρόπερσι, ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα πρέπει να περάσει ξανά την… πόρτα του χειρουργείου. Ο Ιταλός φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση. Το διάστημα απουσίας του Γκαλινάρι υπολογίζεται σε ένα μήνα. Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ιταλού ΝΒΑερ μετά την κορυφαία φετινή εμφάνισή του, όταν πέτυχε 19 πόντους στη νίκη του Ντένβερ επί των Ιντιάνα Πέισερς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
- Γιατί είναι περίπλοκη η επιστροφή του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό
- «Ο Μουρίνιο επιστρέφει στη Ρεάλ! Οριστική συμφωνία της βασίλισσας με τον Πορτογάλο τεχνικό»
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Tennis Rankings: Πτώση στην κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)




























![Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/fca1f0c8-papas-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442