Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πανθρακικός «αυτοκτόνησε» απέναντι στη Βέροια

Ο Πανθρακικός «αυτοκτόνησε» απέναντι στη Βέροια

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράσθηκαν στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός και η Βέροια, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζάνη στο 10ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που ισοφάρισαν στο 89` με τον Καλτσά, τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο στο 81ο λεπτό για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά.

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράσθηκαν στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός και η Βέροια, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζάνη στο 10ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που ισοφάρισαν στο 89` με τον Καλτσά, τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο στο 81ο λεπτό για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οταν τέσσερις παίκτες άλλαξαν την μπάλα με τελικό αποδέκτη και σκόρερ με κοντινό πλασέ τον Τζάνη.

Ο Εμποου βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Μπαϊκαρά, αυτός τροφοδότησε τον Κάσες ο οποίος σέντραρε παράλληλα και ο επερχόμενος Τζάνης δεν δυσκολεύθηκε ν΄ανοίξει το σκορ.

Οι παίκτες του Ρόκα διατήρησαν την πρωτοβουλία και τέσσερα λεπτά αργότερα, έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε με γροθιές την μπάλα από το δυνατό σουτ του Ντιγκινί.

Στο 37ο λεπτό, η Βέροια πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Ποτουρίδης κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα μετά το πλασέ του Καλτσά που έφτασε στην περιοχή των γηπεδούχων με ατομική προσπάθεια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49`), η Βέροια απείλησε ουσιαστικά, όταν ο Βεργώνης σούταρε δυνατά απ το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ την εστία του Αθανασιάδη.

Η επόμενη αξιόλογη φάση, σημειώθηκε στο 73ο λεπτό, όταν ο Ντιγκινί πέρασε όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του και από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Πέρεθ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 81ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά.

Στο 86ο λεπτό, ο Μεχία βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά, αλλά ο Καντιμοίρης απομάκρυνε σε κόρνερ με τα πόδια, ενώ στο 89` οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την Κομοτηνή, όταν ο Μπεν βρήκε τον Καλτσά μέσα στην περιοχή και ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός δεν δυσκολεύθηκε να ισοφαρίσει και να χαρίσει έναν σημαντικό βαθμό στην Βέροια.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κίτρινες : Χρήστου, Μορένο, Παπαγεωργίου – Καλί, Καλτσάς

Κόκκινες : Ραούλ Μπράβο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (46` Χρήστου), Κάσες (40` Πέρεθ Μορένο), Παπαγεωργίου, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (90` Αράμπα), Ποτουρίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν(68` Μαντζέκ), Όστοϊτς, Καλί, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (79` Κάμπορα), Παυλίδης (59` Μπαργκάν).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024