Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως «μεσάζων» της υπόθεσης Χαϊκάλη
«Αστυνομικό σενάριο» χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας τους ενόψει της προεδρικής εκλογής, ο φερόμενος ως «μεσάζων». Σε δήλωσή που απέστειλε στο ΒΗΜΑ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος υπονοεί μεταξύ άλλων ότι υπήρξε μοντάζ ενώ θέτει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης.
«Αστυνομικό σενάριο» χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του ενόψει της προεδρικής εκλογής, ο φερόμενος ως μεσάζων, Γιώργος Αποστολόπουλος.
Σε δήλωσή που απέστειλε στο ΒΗΜΑ, μετά τα όσα δημοσιοποίησαν τόσο ο βουλευτής όσο και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε:
«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.
»Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος».
Ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει ότι είναι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας. «Όλα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες», καταλήγει η δήλωσή του.
Η δήλωση του κ. Αποστολόπουλου:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκαρισμένη η Μελόνι για τα υπέρογκα νοσήλια σε τραυματίες του Κραν Μοντανά- «Ζήτησαν 70.000 ευρώ για λίγες ώρες»
- Οι δικηγόροι «στηρίζουν» την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου τους»
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead

