Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: «Στημένη προβοκάτσια» η υπόθεση Χαϊκάλη

ΝΔ: «Στημένη προβοκάτσια» η υπόθεση Χαϊκάλη

Για «στημένη προβοκάτσια» την οποία «ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ» έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

Για «στημένη προβοκάτσια» την οποία «ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ» έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

«Η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ’ αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα» δήλωσε ο κ. Παπαμιμίκος.

«Την προβοκάτσια αυτή ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις» πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο «το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π.Καμμένου. Τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013. Τον συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013. Και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Τη σκυτάλη πήρε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επισημαίνοντας: «Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως πολύ σοβαρή υπόθεση τις «καταγγελίες» του κ. Χαϊκάλη. Ασφαλώς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση αφού ο κ. Τσίπρας αποδεχόταν ως στενό και αξιόπιστο συνομιλητή του στις κλειστές συσκέψεις με τον κ. Καμμένο το καταγγελλόμενο πρόσωπο. Για όλα αυτά ο κ. Τσίπρας οφείλει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό.»

» Όπως επίσης, οφείλει να εξηγήσει τη βιασύνη με την οποία η Αξιωματική αντιπολίτευση υιοθέτησε τις «καταγγελίες» του κ. Καμμένου».

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» ήταν το σχόλιο της Κουμουνδούρου.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες που φέρεται να προέρχονται από τη ΝΔ δείχνουν τον Γιώργο Αποστολόπουλο -το πρόσωπο που φέρεται να αφορούν οι καταγγελίες Χαϊκάλη- να συμμετέχει σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Π.Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα.


Ο Γ. Αποστολόπουλος απέναντι από τον Π. Σκουρλέτη


Ο Γ. Αποστολόπουλος όρθιος δεξιά του Ν. Μαριά παρακολουθεί τη συνομιλία Τσίπρα-Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Twitter:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024