Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» τον Πασκουάλ ως το 2017
Δύο ημέρες πριν την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Μπαρτσελόνα «έδεσε» μέχρι το 2017 τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» προσέφερε διετή επέκταση συνεργασίας στον Ισπανό τεχνικό, όπως αποκάλυψε η "Mundo Deportivo" με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία σήμερα. Το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο.
Δύο ημέρες πριν την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Μπαρτσελόνα «έδεσε» μέχρι το 2017 τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία.
Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» προσέφερε διετή επέκταση συνεργασίας στον Ισπανό τεχνικό, όπως αποκάλυψε η “Mundo Deportivo” με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία σήμερα. Το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο.
Πρώτος προπονητής της Μπάρτσα ανέλαβε στις 14 Φεβρουαρίου 2008, όταν αντικατέστησε τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, του οποίου ήταν άμεσος συνεργάτης. Πλέον, ο Πασκουάλ έχει τη δυνατότητα να παραμείνει εννέα σεζόν προπονητής των Καταλανών.
Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους στο ισπανικό πρωτάθλημα (2009, 2011, 2012 και 2014), τρία Κύπελλα Ισπανίας (2011, 2012 και 2013), τρία Σούπερ Καπ (2009, 2010 και 2011) και έναν τίτλο Ευρωλίγκας (2010).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπεία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban



