Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης για Τσίπρα: Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια

«Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια» απάντησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη ότι θα παίζει λύρα και οι αγορές θα χορεύουν. Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έπειτα από σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον πρωθυπουργό για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

«Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια» απάντησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη ότι θα παίζει λύρα και οι αγορές θα χορεύουν.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έπειτα από σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

«Το έργο της κυβέρνησης συνεχίζεται κανονικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος για την προεδρική εκλογή είπε ότι πιστεύει πως οι βουλευτές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλέξουν Πρόεδρο.

Σε ερώτηση αν πιθανές εκλογές θα είναι πιστωτικά αρνητικό γεγονός, απάντησε ότι ενδεχόμενες εκλογές θα δυναμιτίσουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας προς την ανάκαμψη και πρόσθεσε: «Η ευθύνη είναι στα χέρια των βουλευτών. Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Οι βουλευτές μέχρι την τρίτη ψηφοφορία πρέπει να σκεφτούν αν η ψήφος τους συνάδει με τις επιταγές του Συντάγματος».

Σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ότι δεν θα είναι αποστασία αν οι βουλευτές ψηφίσουν θετικά για την εκλογή Προέδρου, απάντησε «ας αφήσουμε στην άκρη τις κουβέντες για αποστασίες, και τους βουλευτές ελεύθερους να κρίνουν τη μόνη υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα».

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν συζητήθηκε θέμα απολύσεων και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα που θα τηρηθούν. Για το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και για κάποιες παρεμβάσεις εσωτερικές στην αγορά εργασίας στο δημόσιο, σημείωσε ότι θα έρθουν σε δημόσια διαβούλευση πριν τα Χριστούγεννα και επισήμανε επ’ αυτού ότι έχει καλέσει σε δημόσια διαβούλευση την ΑΔΕΔΥ, η οποία δεν έχει ανταποκριθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024