Παρουσίαση της νέας δουλειάς του ζωγράφου Χρήστου Παλλαντζά
Την καινούργια του δουλειά παρουσιάζει ο ζωγράφος Χρήστος Παλλαντζάς στην τρίτη ατομική του έκθεση στη Alpha C.K. Art Gallery στη Λευκωσία στην Κύπρο την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.
Σε μια σειρά από έργα με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα όπου το χρώμα και το σχέδιο οργανώνουν ένα χώρο ζωγραφικό ικανό να στοχεύει σε ένα βαθύτερο συναίσθημα.
Όπως ο ίδιος σημειώνει «ο καλλιτέχνης με διάφορα μέσα που χρησιμοποιεί δημιουργικά στην τέχνη του προσπαθεί να απαντήσει σε πανανθρώπινες αγωνίες αναζητώντας ένα βαθύτερο ερμηνευτικό νόημα, στο βασικότερο: «Πως και γιατί βρεθήκαμε σ’ αυτό τον κόσμο» χρησιμοποιώντας ως μέσο την εικόνα. Η εικόνα υπάρχει ως κατανόηση της πραγματικότητας. Έτσι το έργο τέχνης ως φορέας νοήματος λειτουργεί μέσα μας σαν σχολείο αισθητικής, στοχασμού και κρίσης.»
- Μητσοτάκης στη Ραμάλα: Η λύση των δύο κρατών, βάση για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη
- «Δεν δίνω δεκάρα για τα Χριστούγεννα του Τζέιμς Μποντ» – Ο Πιρς Μπρόσναν «εκρήγνυται»
- Ανακοίνωση, χωρίς υπογραφή Καρυστιανού, από τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ
- Θρίλερ με το μωρό που πέθανε στο κρεβάτι των γονιών του – «Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι, εγώ θα τον βάλω στο χώμα»
- Μια «προαναγγελία» που δεν ήταν τυχαία…
- Παναθηναϊκός: Βίντεο με την κατασκευή της πρώτης κερκίδας του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

