Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός κορυφαίας 11άδας του Champions League o Κριστιάνο, μέσα ο Σωκράτης

Εκτός κορυφαίας 11άδας του Champions League o Κριστιάνο, μέσα ο Σωκράτης

Eκτός καλύτερης 11άδας της φάσης των ομίλων του Champions League  άφησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο οι συντάκτες του whoscored.com. Αξιοσημείωτη ήταν όμως και η συμμετοχή του Έλληνα Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Eκτός καλύτερης 11αδας της φάσης των ομίλων του Champions League άφησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο οι συντάκτες του whoscored.com. Αξιοσημείωτη ήταν όμως και η συμμετοχή του Έλληνα Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Στην επίθεση της καλύτερης 11άδας μπήκε τόσο ο συμπαίκτης του Πορτογάλου στη Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά αλλά και ο Βραζιλιάνος της Σαχτάρ Ντόνετσκ Λουίς Αντριάνο που έκλεψε την παράσταση με το ιστορικό κουϊντέτο των γκολ σε βάρος της Μπάτε Μπορίσοφ.

Με τον τελευταίο να κερδίζει τη θέση χάρη στα εννιά γκολ και μία ασίστ που είχε απολογισμό στην εν λόγω φάση ενώ ο Κριστιάνο έμεινε στα πέντε τέρματα ενώ είχε και μία ασίστ παραπάνω από τον Λατινοαμερικανό άσο.

Στην 11άδα συμπεριλήφθηκε και ο Λιονέλ Μέσι που με οκτώ γκολ και δύο ασίστ ήταν από τους καταλύτες στο να εξασφαλίσει η Μπαρτσελόνα την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Την υπόλοιπη καλύτερη 11άδα πέραν του Αργεντίνου αστέρα των Καταλανών καθώς και των δύο προαναφερθέντων που καλύπτουν την γραμμή πυρός της συνθέτουν οι Στογιάνοφ (Λουντογκόρετς) κάτω από τα δοκάρια , Σρνά (Σαχτάρ), Παπασταθόπουλος ( Ντόρτμουντ), Σπάχιτς (Λεβερκούζεν) και Σάντρο (Πόρτο) στην άμυνα καθώς και οι Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπραχίμι (Πόρτο) και Αζάρ (Τσέλσι) στη μεσαία γραμμή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024