«Έχω καθαρή συνείδηση, οι βρωμιάρηδες τη λάσπη», λέει ο Μαρινάκης
Με χαμόγελα, αυτοσυγκράτηση, αλλά και διάθεση για... επίθεση, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε και την εξασφάλιση της συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας στο Europa League. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, λέγοντας πως δεν τον αγγίζουν οι δίκες και η λάσπη από τους «βρωμιάρηδες», ενώ τόνισε πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του και αφιέρωσε τη νίκη στον Κουλή Δουρέκα.
Με χαμόγελα, αυτοσυγκράτηση, αλλά και διάθεση για… επίθεση, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε και την εξασφάλιση της συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας στο Europa League.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, λέγοντας πως δεν τον αγγίζουν οι δίκες και η λάσπη από τους «βρωμιάρηδες», ενώ τόνισε πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του και αφιέρωσε τη νίκη στον Κουλή Δουρέκα.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του novasports:
«Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε για άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω σε μια καλή κλήρωση στο Europa League και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο».
Για τη συνέχεια στο Europa League: «Όπως είδατε και στο τέλος αν είχαμε ισοβαθμήσει με τη Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό δε θα γινόταν γιατί μας έκανε κάποια ομάδα χάρη, αυτό θα γινόταν γιατί μέσα στο γήπεδο αποδείξαμε ότι τους κερδίσαμε, πήραμε καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε».
Για το αν μένει πικρία από τον αποκλεισμό: «Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους, που δε χρειάζεται ούτε να τους συζητάμε, όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Δε σταματάμε εκεί, χρειάζεται δουλειά, στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει τα παιδιά να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια, να συγκεντρωθούμε να δουλέψουμε και να γίνουν μεταγραφές. Τις περιμένει ο κόσμος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρετε η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά.
Ό,τι σκάουτινγκ κι αν έχεις, μπορεί να παίξεις πολύ καλά, μπορεί να μην μπορείς να αποδώσεις. Ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά, ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλα αυτά που διαβάζετε, οι καθημερινές δίκες, η λάσπη, η παραπληροφόρηση, έχω τη συνείδησή μου καθαρή, οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν.
Σας έχω πει ότι θα τα ακούσετε όλα σε συνέντευξη Τύπου με χαρτιά. Δηλαδή όχι την κρίση του Μαρινάκη, αλλά οτιδήποτε πει ο Μαρινάκης με χαρτί-απόδειξη δίπλα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το έχουμε δει συχνά στην Ελλάδα, θα το δούμε όμως σύντομα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κούλη τον Δουρέκα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
- Γαλλία – Ισπανία: Ευρωπαϊκή «τιτανομαχία» για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)































![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442