Έρευνα της αστυνομίας της Βουλγαρίας για στημένα ματς
Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση στημένων αγώνων στη Βουλγαρία, η οποία θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη που είχε πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το 2011. Το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι: «Μια ειδική επιχείρηση της αστυνομίας σε σχέση με πληροφορίες για στημένους αγώνες, λαμβάνει χώρα στη Σόφια και σε άλλες πόλεις. Η επιχείρηση με την αρωγή διεθνών υπηρεσιών, πραγματοποιείται με την παρουσία των εισαγγελικών αρχών».
Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση στημένων αγώνων στη Βουλγαρία, η οποία θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη που είχε πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το 2011.
Το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι: «Μια ειδική επιχείρηση της αστυνομίας σε σχέση με πληροφορίες για στημένους αγώνες, λαμβάνει χώρα στη Σόφια και σε άλλες πόλεις. Η επιχείρηση με την αρωγή διεθνών υπηρεσιών, πραγματοποιείται με την παρουσία των εισαγγελικών αρχών».
Ονόματα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά ο 29χρονος αμυντικός της Στάρα Ζαγόρα, Ιβο Ιβάνοφ επιβεβαίωσε ότι ανακρίθηκε: «Με ρώτησαν αν εμπλέκομαι στο κύκλωμα και αν έχω πληροφορίες. Δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μια εκτεταμένη επιχείρηση, καθώς καλούν παίκτες από πολλές ομάδες.
»Είδα ότι μέσα (σ.σ. στο χώρο της ανάκρισης) βρίσκονταν ο Τούντσεφ (αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και ο Καμπούροφ (επιθετικός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με σύντομο πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης το 2008). Δεν γνωρίζω κάτι άλλο».
Ο πρόεδρους της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Πάβελ Κόλεφ, σε δηλώσεις του στο Reuters τόνισε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η έρευνα τελείται εν γνώσει της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για εντολή από την UEFA, καθώς και στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα του υπουργείου Εσωτερικών».
Η τρελή πορεία του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική Γυναικών συνεχίζεται, με τις «ερυθρόλευκες» να διαλύουν 11-0 και την Ελπίδα Τρίπολης, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 13/13 νίκες στη σεζόν.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.
Νικόλαος Κώτσης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας