Παπαμιμίκος: Η πολιτική αβεβαιότητα αιτία που επισπεύδονται οι εξελίξεις
«Επισπεύδουμε την προεδρική εκλογή γιατί η τρόικα σκλήρυνε τη στάση της, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλούσε η αντιπολίτευση» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την προεδρική εκλογή.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στη Θεσσαλονίκη, για την προεδρική εκλογή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επισπεύδουμε την προεδρική εκλογή γιατί η τρόικα σκλήρυνε τη στάση της, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλούσε η αντιπολίτευση, την ώρα που χρειαζόμασταν σταθερότητα και διαπραγματευτική ισχύ.
»Εμείς προτείνουμε ένα συγκροτημένο πλάνο.Πρώτον: Εκλέγουμε νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, ικανό να στηρίξει τις θέσεις της χώρας μας στο εξωτερικό.
»Δεύτερον: Ολοκληρώνουμε τη διαπραγμάτευση στο επόμενο δίμηνο και βγαίνουμε από το μνημόνιο.
Τρίτον: Παίρνουμε την πιστοληπτική γραμμή και θωρακίζουμε την οικονομία μας.
Τέταρτον: Δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους.
»Όλα αυτά, συνεχίζοντας τις δομικές αλλαγές, τις μεταρρυθμίσεις, τις αποκρατικοποιήσεις.Οι επιλογές είναι δυο: Είτε εκλέγουμε Πρόεδρο και προχωρούμε με σιγουριά, είτε βυθιζόμαστε στην αβεβαιότητα.Είτε το συγκεκριμένο πακέτο, είτε η θολούρα του ΣΥΡΙΖΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson
- Νέο κλειστό προπονητήριο στη Νέα Ερυθραία
- Εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: Πολύμηνη διαρροή προπανίου στο εργοστάσιο «Βιολάντα» – Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
- Συγκίνηση στην Τούμπα: Κρεμάστηκαν στη μπουτίκ οκτώ φανέλες για τους αδικοχαμένους οπαδούς (vid, pics)
- Τροχαίο με τους οπαδούς ΠΑΟΚ στην Ρουμανία: Μπορεί να ευθύνεται το lane assistance για το δυστύχημα;
- Ανδρουλάκης: Είστε πολιτικοί απατεώνες, κύριοι της κυβέρνησης – Να παραιτηθεί ο Φλωρίδης άμεσα