Τέλος ο Τερεζόπουλος από τον πάγκο του Πανιωνίου
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, καθώς σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τη διοίκηση της ΠΑΕ αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, καθώς σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τη διοίκηση της ΠΑΕ αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.
Ο νεαρός προπονητής, ο οποίος μέχρι πέρυσι είχε την ευθύνη της ομάδας νέων του συλλόγου, ανέλαβε την πρώτη ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και το ξεκίνημα ήταν αρκετά ελπιδοφόρο.
Ωστόσο, στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» οπισθοχώρησαν και πλέον, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες σε Κέρκυρα (την Τετάρτη) και Αγρίνιο (Κυριακή), βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, με 11 βαθμούς σε 12 αγώνες.
Η επίσημη ανακοίνωση της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλο. Η διακοπή της συνεργασίας με έναν προπονητή που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και έχει επιδείξει τεράστιο έργο στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, κρίνεται –δυστυχώς- επιβεβλημένη προκειμένου να επέλθει και αλλαγή στον ψυχολογικό τομέα. Η πόρτα του συλλόγου μας, θα παραμείνει πάντα ανοικτή για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο για μελλοντική συνεργασία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ: Το «μοντέλο» της Goldman Sachs» δίνει ως φαβορί την Ισπανία
- Διχασμένη η ΕΕ για την τοποθέτηση διαπραγματευτή με την Ρωσία – Η απάντηση Πούτιν
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών





