Στον ανακριτή 7 άτομα για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Στις ανακριτικές αρχές Θεσσαλονίκης απολογούνται επτά εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Στις ανακριτικές αρχές Θεσσαλονίκης απολογούνται επτά εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Οι επτά αντιμετωπίζουν κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες και για αυτό παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Οι υπόλοιποι, που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της ίδιας μέρας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και θα δικαστούν το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία.
Και οι 17 συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση.
Αλληλέγγυοι των συλληφθέντων έχουν προγραμματίσει για τις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλβανία: Για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών ερευνάται ο επιχειρηματίας που πούλησε τη γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- Μαύρη Ντάλια: Οι δημιουργοί ενός φιλμ έλυσαν την υπόθεση που δεν μπορούσε η αστυνομία για 79 χρόνια;
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις


