Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Σκουρτάι χάρισε τη νίκη στη Νίκη Βόλου επί της Καλλονής

Ο Σκουρτάι χάρισε τη νίκη στη Νίκη Βόλου επί της Καλλονής

Με δύο γκολ του Σκουρτάι (46', 77'), η Νίκη Βόλου επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-0 της Καλλονής για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα κι έτσι σημείωσε μόλις τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Με δύο γκολ του Σκουρτάι (46′, 77′), η Νίκη Βόλου επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-0 της Καλλονής για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα κι έτσι σημείωσε μόλις τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο και πιο απειλητικοί. Είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν και κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποίησαν. Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι φάνηκαν μόνο σε μια φάση στο 20′, όταν ο Χογκ απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Σκουρτάι, όμως κάπου εκεί κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως το ματς και έτσι να κυλήσει το υπόλοιπο διάστημα του α’ ημιχρόνου.

Και με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν το προβάσιμα. Στο 46′ και από λάθος του Χογκ, ο Σκουρτάι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Καλλονή βγήκε μπροστά και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση.

Απώλεσε όμως τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο 69′ με τον Καμαρά και στο 71′ με τον Μαχλελή και το πλήρωσε αυτό. Στο 77′ ο Σκουρτάι πήρε την μπάλα από τον Ροτζέριο κι έκανε το 2-0. Ουσιαστικά εκεί τέλειωσε και το ματς, με την ομάδα του Βόλου να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την ομάδα της Καλλονής να γνωρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρασαλίδης, Τζιώρας – Βαλιός

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας):
Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (46′ Αργύρης), Μαχλελής, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης (70′ Κυζιρίδης), Κοτσαρίδης, Ροτζέριο, Σκουρτάι (80′ Τζιώρας).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης):
Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (59′ Ναβάρο), Μανούσος (68′ Κύπρου), Καμαρά, Χουάνμα (78′ Μίνγκας).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024