Ένας 29χρονος τραυματίας από πυροβολισμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Την υπόθεση ενός 29χρονου Αρμένιου που εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβολισμό στις 7:20 το πρωί της Κυριακής στην οδό Ίωνος Δραγούμη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές.
Την υπόθεση ενός 29χρονου Αρμένιου που εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβολισμό στις 7:20 το πρωί της Κυριακής στην οδό Ίωνος Δραγούμη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας, αναμένεται να πάρει κατάθεση από τον 29χρονο, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).