Και απεργία δίψας προτίθεται να ξεκινήσει ο Νίκος Ρωμανός
Σκληραίνει τη στάση του ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, ο οποίος προτίθεται να ξεκινήσει και απεργία δίψας. Ο Ν.Ρωμανός, καταδικασμένος για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, διεκδικεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.
Σκληραίνει τη στάση του ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ζητεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρου του, τις οποίες επικαλείται Το Βήμα, που τον επισκέφτηκαν σήμερα, Σάββατο, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ο Ν. Ρωμανός προτίθεται να ξεκινήσει και απεργία δίψας προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του.
Παράλληλα, ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να εξευρεθεί μια πολιτική λύση.
Ο Νίκος Ρωμανός μαζί με άλλα πέντε άτομα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών και 11 μηνών για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, τον Φεβρουάριο του 2013.
Οι έξι κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη τους αυτή αλλά απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες που αφορούσαν συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)

