Παίκτης κολεγιακού πρωταθλήματος διδάσκει πως… να μην τηρούμε το «fair play»
Ένα περιστατικό που σίγουρα δεν... προωθεί το «ευ αγωνίζεσθαι» συνέβη σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Πόρτλαντ, τους Βίκινγκς και τους Παϊλοτς.
Ένα περιστατικό που σίγουρα δεν… προωθεί το «ευ αγωνίζεσθαι» συνέβη σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Πόρτλαντ, τους Βίκινγκς και τους Παϊλοτς.
Συγκεκριμένα, όπως ορίζει το «fair play» όταν μια ομάδα προηγείται με μεγάλη διαφορά και έχει την τελευταία επίθεση, ως ένδειξη σεβασμού στον αντίπαλο δεν την εκτελεί και απλά περιμένει να κυλήσει ο χρόνος και να λήξει ο αγώνας.
Αυτό λοιπόν έκανε και ο παίκτης των Πόρτλαντ Πάιλοτς, Άλεκ Γουϊντερινκ, αφού η ομάδα του ήταν μπροστά με 14 πόντους, όταν ο αντίπαλος, Μπράις Ουάιτ τον πλησίασε για χειραψία, όμως αντί για αυτό του έκλεψε τη μπάλα, διέσχισε όλο το γήπεδο και σκόραρε μειώνοντας τη διαφορά στους 12 πόντους.
Αξίζει να σημειωθεί πως κίνηση αυτή αποδοκιμάστηκε από ολόκληρο το γήπεδο.
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό: Άρση του συναγερμού για τσουνάμι – Ο σεισμός των 7,4 Ρίχτερ επηρέασε Γουατεμάλα και Ελ Σαλβαδόρ
- Ικαρία: Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε σε γκρεμό – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open (vid)
- Ποντάροντας στην καταστροφή: Πώς οι στοιχηματικές έκαναν τις πυρκαγιές αντικείμενο κερδοσκοπίας
- Η στιγμή που η CENTCOM χτύπησε για τρίτη φορά τον πύργο ελέγχου της Τσαμπαχάρ στο Ιράν και κατέρρευσε
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
