Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλική μεταχείριση στα 30ά γενέθλια του Seat Ibiza

Βασιλική μεταχείριση στα 30ά γενέθλια του Seat Ibiza

Ο Βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος ΣΤ’ και κλιμάκιο της ισπανικής κυβέρνησης επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Seat στο Martorell τιμώντας έτσι τα 30ά γενέθλια του Ibiza και το πλέον παραγωγικό εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Ισπανία.

Το δημοφιλές μοντέλο της Seat γιορτάζει το 2014 τα 30 χρόνια του και ως επιστέγασμα των εορτασμών, στο εργοστάσιο του Martorell όπου και κατασκευάζεται το Ibiza, παραβρέθηκε ο Βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’ της Ισπανίας με κλιμάκιο της ισπανικής κυβέρνησης.

O Φίλιππος ΣΤ’ ξεναγήθηκε από την ηγεσία της Seat στο κέντρο σχεδιασμού και στις γραμμές παραγωγής του Martorell, παίρνοντας μια γεύση από το μέλλον της φίρμας και τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει η φίρμα μέσα στην επόμενη πενταετία και ενημερώθηκε για τις αντίστοιχες επενδύσεις.

Το κέντρο σχεδιασμού του εργοστασίου του Martorell αποτελεί μέρος του τεχνικού κέντρου του εργοστασίου στο οποίο εργάζονται 900 μηχανικοί γεγονός που, συνδυαστικά και με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της βιομηχανικής μονάδας, καθιστά την Seat και τον όμιλο VW, στον οποίο ανήκει, τον μεγαλύτερο επενδυτή στη βιομηχανία της Ισπανίας.

Την καρδιά του εργοστασίου, βέβαια, αποτελούν οι γραμμές παραγωγής όπου κατασκευάζονται τόσο το Ibiza όσο και Leon, τα δύο μοντέλα πυλώνες της Seat και όπου η ισπανική ηγεσία ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τις σύγχρονες τεχνικές συναρμολόγησης οι οποίες έχουν αναγάγει το Martorell στο πλέον παραγωγικό εργοστάσιο αυτοκινήτων της Ισπανίας.

Για την ακρίβεια το Martorell κατασκευάζει 2.100 αυτοκίνητα την ημέρα ή ένα κάθε 30 δευτερόλεπτα, και τα οποία στη συνέχεια, διοχετεύονται στις 76 χώρες όπου διατίθενται. Μάλιστα όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες της Seat τον Φίλιππο ΣΤ’ και τα μέλη της ισπανικής κυβέρνησης που τον συνόδευσαν η παραγωγή του εργοστασίου για το 2014 αυξήθηκε κατά 13%, στοιχείο που με τη σειρά του οδήγησε σε προσλήψεις 800 εργαζόμενων.

auto.in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024