O απογοητευμένος Κλοπ καλεί τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να γίνουν…. Μπάγερν
Ο Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά στην παρουσία του στον πάγκο της Ντόρντμουντ ένιωσε την αποδοκιμασία των οπαδών της ομάδας του. Η Μπορούσια είναι ουραγός στην Bundesliga, ωστόσο ο ίδιος αν και κατανοεί τις αποδοκιμασίες θεωρεί ότι: «αν κάποιος θέλεις μόνο επιτυχίες μα γίνει οπαδός της Μπάγερν».
Ο Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά στην παρουσία του στον πάγκο της Ντόρντμουντ ένιωσε την αποδοκιμασία των οπαδών της ομάδας του. Η Μπορούσια είναι ουραγός στην Bundesliga, ωστόσο ο ίδιος αν και κατανοεί τις αποδοκιμασίες θεωρεί ότι: «αν κάποιος θέλεις μόνο επιτυχίες να γίνει οπαδός της Μπάγερν».
«Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν σε τόσο δύσκολη θέση. Αιτία είναι οι πολλοί τραυματισμοί και τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Δεν θα τα παρατήσω. Είμαι μαχητής. Όσο η Ντόρτμουντ με θέλει εδώ, εγώ θα συνεχίζω. Πιστεύω πως είμαι καλύτερος προπονητής από ό,τι το 2012, έστω κι αν αυτό δεν φαίνεται στη βαθμολογία», τόνισε.
Και συνέχισε: «Κατανοώ πλήρως τις αποδοκιμασίες. Είναι φυσιολογικές. Όποιος όμως αποδοκιμάζει, πρέπει να αναρωτηθεί αν έτσι βοηθά την ομάδα ή όχι. Η γκρίνια δεν βοηθά κανέναν. Αν κάποιος θέλει να έχει μόνο επιτυχίες, τότε να γίνει οπαδός της Μπάγερν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442