Το ειλικρινές -και ολίγον τι μαύρο- οικογενειακό άλμπουμ μίας 40χρονης
Η Σούζαν Κόπιχ, 40χρονη μητέρα δύο κοριτσιών στη Νέα Υόρκη, κοίταξε κάποια στιγμή τις φωτογραφίες του οικογενειακού της άλμπουμ και συνειδητοποίησε πως βρίσκοταν σε ελάχιστες -επειδή, εκτός από τις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα των παιδιών της, εκείνη έπρεπε να τραβήξει και τις φωτογραφίες. Ξεκίνησε λοιπόν ένα πρότζεκτ για ένα κάπως πιο τολμηρά ειλικρινές οικογενειακό άλμπουμ, θέλοντας να δείξει στο φακό όσα συνήθως δεν αποτυπώνονται σε οικογενειακές φωτογραφίες.
Η Σούζαν Κόπιχ, 40χρονη μητέρα δύο κοριτσιών στη Νέα Υόρκη, κοίταξε κάποια στιγμή τις φωτογραφίες του οικογενειακού της άλμπουμ και συνειδητοποίησε πως βρίσκοταν σε ελάχιστες -επειδή, εκτός από τις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα των παιδιών της, εκείνη έπρεπε να τραβήξει και τις φωτογραφίες.
Ξεκίνησε λοιπόν ένα πρότζεκτ για ένα κάπως πιο τολμηρά ειλικρινές οικογενειακό άλμπουμ, θέλοντας να δείξει στο φακό όσα συνήθως δεν αποτυπώνονται σε οικογενειακές φωτογραφίες.
Σε αρκετές, η Κόπιχ -που, κατά δήλωσή της, είναι συνήθως εύθυμος χαρακτήρας- μοιάζει στα όρια της κατάρρευσης υπό το βάρος των δύο κοριτσιών της. Σε κάποιες απεικονίζει χρήση αλκοόλ ως «αγχολυτικό» δίπλα στις κόρες της, και δεν διστάζει ακόμη και να υπονοήσει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Σε άλλες, δείχνει την σεξουαλικότητά της να έρχεται σε αντίθεση με το ρόλο της ως μητέρα -αγκαλιάζοντας για παράδειγμα έναν άντρα με μαγιό στην πισίνα, αγνοώντας τη μία κόρη της που σημαδεύει την άλλη με ψεύτικο πιστόλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
- Φλόριντα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 31χρονης που κατασπάραξε αλιγάτορας – «Αυτό ήταν το τελευταίο που μου είπε»
- Κρήτη: Αγνοείται 74χρονη στο Ηράκλειο – Έρευνες για τον εντοπισμό της με drone και εκπαιδευμένο σκύλο
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο





