Επίθεση με εκρηκτικά και μαχαίρια στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας
Για τουλάχιστον 15 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων «συμμορίτες», μιλούν τα επίσημα κινεζικά ΜΜΕ σε επίθεση στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, εστία εθνοτικών εντάσεων. Οι δράστες, σύμφωνα με τα επίσημα ΜΜΕ, επιτέθηκαν σε αγορά ρίχνοντας εκρηκτικά πριν αρχίσουν να μαχαιρώνουν θύματα.
Για τουλάχιστον 15 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων «συμμορίτες», μιλούν τα επίσημα κινεζικά ΜΜΕ σε επίθεση στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, εστία εθνοτικών εντάσεων.
Οι δράστες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν το Σάββατο τα επίσημα ΜΜΕ, είχαν επιτεθεί την Παρασκευή σε αγορά ρίχνοντας εκρηκτικά πριν αρχίσουν να μαχαιρώνουν θύματα.
Έντεκα από τους νεκρούς, σύμφωνα πάντα με την επίσημη πληροφόρηση, ήταν «συμμορίτες» που είχαν κάνει την επίθεση. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σάτσε και στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν μεγάλα μαχαίρια, τσεκούρια και εκρηκτικοί μηχανισμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία
- ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Άγκυρας οι αμυντικές δαπάνες και η στήριξη της Ουκρανίας
- Ο Οτσόα έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Αγγλία (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442