
Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών ο προϋπολογισμός
Με αντιπαράθεση των ειδικών εισηγητών και αγορητών των κομμάτων, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2015. Ο Προϋπολογισμός υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και καταψηφίστηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Με αντιπαράθεση των ειδικών εισηγητών και αγορητών των κομμάτων, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2015.
Ο Προϋπολογισμός υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και καταψηφίστηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Το ΚΚΕ δεν συμμετείχε στη συζήτηση, καθώς κατά δήλωσή του, αντιτίθεται παγίως στη διεξαγωγή κοινοβουλευτικών διαδικασιών σε ημέρα γενικής απεργίας.
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, των ΑΝΕΛ, της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι ανεξάρτητοι, δεν έλαβαν το λόγο στη συνεδρίαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα


