Γ.Καρατζαφέρης: Μην πιστεύετε τις προστυχιές
Πολιτική σκευωρία χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης την εμπλοκή του στην υπόθεση της αγοράς των Super Puma και υποστηρίζει πως δεν έχει πάρει μίζες. «Μην πιστεύετε τις προστυχιές» τόνισε και πρόσθεσε: «Το στήσανε εκείνοι που θέλουν να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό».
Πολιτική σκευωρία χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την εμπλοκή του στην υπόθεση της αγοράς των Super Puma και υποστηρίζει πως δεν έχει πάρει μίζες.
«Μην πιστεύετε στις προστυχιές που θίγουν την αξιοπρέπεια ενός εκάστου, ενός πολιτικού, ενός πολιτικού αρχηγού. Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα. Το στήσανε εκείνοι οι οποίοι θέλανε να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό» τόνισε ο Γ.Καρατζαφέρης.
Πάντως, στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών παραπέμφθηκε ομοφώνως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» και παράνομη συμμετοχή σε off-shore.
Επίσης, ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δυο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd. συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντος, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.
- Στη Δικαιοσύνη ο Γ.Καρατζαφέρης
- Έρευνες και για άλλο πολιτικό που σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα
- Μίζες ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για την αγορά των Super Puma
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για το 3χρονο κοριτσάκι στα Χανιά – Στο «μικροσκόπιο» οι θάνατοι δύο παιδιών της οικογένειας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [24.05 – 30.05.2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν ζητά ούτε μισή συγγνώμη για τα κραυγαλέα σκάνδαλα, τα οποία πασχίζει να συγκαλύψει
- Η εξομολόγηση του Στρεφέτσα για τον Ολυμπιακό
- Κάλας: Απερίσκεπτος πυρηνικός ακροβατισμός από τη Ρωσία η εκτόξευση πυραύλου Ορέσνικ
- Ανδρουλάκης: Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα Μητσοτάκης και η παρέα του Μαξίμου – Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κοινωνία

