ΕΣΕΕ: Συμμετοχή των εμπόρων στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου
Τη συμμετοχή των εμπόρων στην πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου 2014 επιβεβαίωσε σήμερα Τρίτη η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Τη συμμετοχή των εμπόρων στην πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου 2014 επιβεβαίωσε σήμερα Τρίτη η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΕΕ σημειώνει πως είναι πλέον κοινή διαπίστωση πως η κρίση «καλά κρατεί» στην αγορά και τα προβλήματα για τις μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Αναφερόμενη στη «ζοφερή» πραγματικότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σημειώνει τα εξής: «Τα λουκέτα αυξάνονται, ο εξαιρετικά μειωμένος τζίρος αναδιανέμεται προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων, οι οφειλές προς το Δημόσιο και τον ΟΑΕΕ αυξάνονται επικίνδυνα, η υπερφορολόγηση πλήττει το σύνολο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, οι προσφορές και προωθητικές ενέργειες απελευθερώνονται, η τάση για άνοιγμα τις Κυριακές συνεχίζεται, το παρεμπόριο διογκώνεται».
Η ΕΣΕΕ σημειώνει πως επαναβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της απέναντι στα τεράστια κοινωνικά προβλήματα, που διαταράσσουν τη λειτουργία της αγοράς, εντείνουν την αγωνία των Ελλήνων πολιτών για το μέλλον και ναρκοθετούν κάθε προσπάθεια βιώσιμης ανάκαμψης και ανάπτυξης και στη βάση αυτή προαναγγέλλει πως στις 27 Νοεμβρίου οι έμποροι θα συστρατευτούν με τους χιλιάδες εργαζομένους διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψηφιακές πλατφόρμες: Η νέα σύμβαση εργασίας πρέπει να εγγυάται μια δίκαιη αμοιβή, λέει το HRW
- Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: 58χρονος έπεσε από ύψος 10 μέτρων με το τρακτέρ και έχασε τη ζωή του
- Χάος στο Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ: Επεισόδια στα VIP και ξύλο σε σεΐχηδες με… κοντάρια (vids)
- Στη «φάκα» εγκληματική οργάνωση για απάτες μέσω Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης – Έξι συλλήψεις
- «Με βίασε ενώ ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό»: Τι κατέθεσαν επιζήσασες του Τζέφρι Έπσταϊν
- Τράπεζες τρέχουν να μπαλώσουν «χιλιάδες» κενά ασφάλειας που ανακάλυψε το Mythos

