«Δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο… Μποροθρύλος» λέει ο ΠΑΟ
Ανακοίνωση - απάντηση για την καταψήφιση της υποψηφιότητας του Γιώργου Μποροβήλου, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να εξηγήσει πως οι μνήμες από την παρουσία του στη Ριζούπολη, ήταν και αυτή που τον στιγμάτισε ως «Μποροθρύλο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, οι πράσινοι κάνουν λόγο για νέο πισωγύρισμα στη διοργανώτρια αρχή.
Ανακοίνωση – απάντηση για την καταψήφιση της υποψηφιότητας του Γιώργου Μποροβήλου, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να εξηγήσει πως οι μνήμες από την παρουσία του στη Ριζούπολη, ήταν και αυτή που τον στιγμάτισε ως «Μποροθρύλο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, οι πράσινοι κάνουν λόγο για νέο πισωγύρισμα στη διοργανώτρια αρχή.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως «Μποροθρύλος», στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του «αγώνα» στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
