Παλαιστίνιος «σκοτώθηκε από ισραηλινές σφαίρες» στη μεθόριο της Γάζας
Οι παλαιστινιακές υπηρεσίες στη Γάζα αναφέρουν πως ένας 32χρονος πυροβολήθηκε θανάσιμα από ισραηλινές δυνάμεις στην «γκρίζα ζώνη» της μεθορίου με τις ισραηλινές περιοχές. Οι ισραηλινές δυνάμεις δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τις αναφορές. Εάν επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για το πρώτο αιματηρό περιστατικό από τον τερματισμό των συγκρούσεων του καλοκαιριού.
Οι παλαιστινιακές υπηρεσίες στη Γάζα αναφέρουν πως ένας 32χρονος πυροβολήθηκε θανάσιμα από ισραηλινές δυνάμεις στην «γκρίζα ζώνη» της μεθορίου με τις ισραηλινές περιοχές. Οι ισραηλινές δυνάμεις δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τις αναφορές.
Εάν επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για το πρώτο αιματηρό περιστατικό στη Γάζα από τον τερματισμό των συγκρούσεων του καλοκαιριού.
Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανέφερε πως ο 32χρονος Φαντέλ Χαλάουα πυροβολήθηκε στα ανατολικά του προσφυγικού καταυλισμού της Τζαμπαλία τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η περιοχή γύρω από τη διαχωριστική γραμμή με τη Γάζα είναι «απαγορευμένη ζώνη» ήδη από το ξέσπασμα της σύρραξης το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το Reuters, συγγενείς και οικείοι του 32χρονου είπαν πως βρισκόταν στην περιοχή ψάχνοντας στα δέντρα ωδικά πτηνά, τα οποία συνήθως αγοράζονται σε υψηλές τιμές στις αγορές της Γάζας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξης Τσίπρας: Η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Η νέα γενιά στο προσκήνιο, η ασφάλεια και ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο
- Πάτρα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές στο σπίτι τους
- Αλέξης Τσίπρας: Οι «σταθμοί» της επίσκεψης στη Λάρισα – Η επιστροφή στην κοινωνική δράση
- Η UEFA δείχνει εμπιστοσύνη στον Μακέλι
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού – Τι κατέγραψαν οι κάμερες λίγο πριν το επεισόδιο – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Λούτσα: «Το είχαν ξανακάνει» – Τι αποκαλύπτει συμμαθητής των παιδιών για το τροχαίο δυστύχημα