Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο στη Vodafone για το θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη

Πρόστιμο στη Vodafone για το θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφασή του δέχθηκε ότι η εταιρεία Vodafone προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού, όταν αποσύνδεσε τον θάνατό του από την υπόθεση των υποκλοπών. Επιδικάζει αποζημίωση 28.000 ευρώ για τους οικείους του και υποχρεώνει την εταιρεία να εξαφανίσει την επίμαχη καταχώρηση, για την οποία προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη οι συγγενείς του νεκρού.

Έμμεσα και για διαφορετικούς λόγους αναβίωσε σε δικαστική αίθουσα η υπόθεση του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη και η σχέση της υπόθεσης με τις υποκλοπές.

Σύμφωνσ με Το Βήμα, το Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφασή του δέχθηκε ότι η εταιρεία Vodafone προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού, όταν αποσύνδεσε τον θάνατό του από την υπόθεση των υποκλοπών. Επιδικάζει μάλιστα αποζημίωση 28.000 ευρώ για τους οικείους του και υποχρεώνει την εταιρεία να εξαφανίσει την επίμαχη καταχώρηση, για την οποία προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη οι συγγενείς του Κώστα Τσαλικίδη.

Οι συγγενείς ζητούσαν αποζημίωση 600.000 ευρώ, αλλά το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο εισαγγελικό πόρισμα για τις συνθήκες θανάτου του 34χρονου Κώστα Τσαλικίδη αναγνωριζόταν η σχέση του θανάτου του με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο θάνατός του αποδόθηκε τότε σε αυτοκτονία, αλλά η οικογένεια ακόμα και σήμερα υποστηρίζει με βάση συγκεκριμένα στοιχεία ότι δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε τον Μάρτιο του 2005.

Ακόμα και σήμερα διερευνάται από τη Δικαιοσύνη το σκάνδαλο των υποκλοπών και έχει εντοπιστεί μόνο ένας δράστης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024