«Ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι», λέει ο Λουίς Ενρίκε
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, δήλωσε πεπεισμένος πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ευτυχισμένος στον καταλανικό σύλλογο, παρά το υπονοούμενο που άφησε πως δεν είναι απίθανο να φύγει από το «Καμπ Νου». Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δήλωσε πως το ιδανικό γι΄αυτόν θα ήταν να μείνει στην Μπαρτσελόνα για πάντα, αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε πως στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένεις...
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, δήλωσε πεπεισμένος πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ευτυχισμένος στον καταλανικό σύλλογο, παρά το υπονοούμενο που άφησε πως δεν είναι απίθανο να φύγει από το «Καμπ Νου».
Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δήλωσε πως το ιδανικό γι΄αυτόν θα ήταν να μείνει στην Μπαρτσελόνα για πάντα, αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε πως στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένεις και πως το ζήτημα είναι περίπλοκο.
Οι δηλώσεις αυτές του Μέσι ερμηνεύτηκαν από πολλούς ως ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς τον σύλλογο που τον ανέδειξε, ενώ παράλληλα «άνοιξαν την όρεξη» σε διάφορες ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.
Ο Λουίς Ενρίκε, πάντως, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με την Σεβίλη, σχολίασε τις δηλώσεις του Μέσι λέγοντας:
«Το μόνο που άκουσα να λέει ο Λεό είναι πως είναι χαρουμενος στην Μπάρτσα και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Δεν με ενδιαφέρουν οι διάφορες φήμες και απόψεις που διατυπώνουν κάποιοι. Το μήνυμα που άκουσα να στέλνει ο Μέσι είναι πως είναι ευτυχισμένος και περήφανος που παίζει στην ομάδα μας».
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν