Δήμος Αριστοτέλη: «Όχι» στη μεταλλευτική δραστηριότητα στις Σκουριές
Την αντίθεση του στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές και οπουδήποτε αλλού εξέφρασε με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Με την ίδια απόφαση, το δημοτικό συμβούλιο ακυρώνει προηγούμενες αποφάσεις, με βάση τις οποίες ο δήμος είχε οικονομικές συναλλαγές με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός».
Την αντίθεση του στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές και οπουδήποτε αλλού εκφράζει με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Ζουμπάς, το σώμα εξέφρασε την άποψη ότι η επέκταση της δραστηριότητας θα βλάψει τα νερά, τα δάση, τον αέρα, το περιβάλλον και τελικά τον άνθρωπο και την οικονομική δραστηριότητα.
Τόνισε, δε, ότι με την ίδια απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο ακυρώνει προηγούμενες αποφάσεις, βάσει των οποίων ο δήμος είχε οικονομικές συναλλαγές με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός».
Στο δημοτικό συμβούλιο έδωσαν το «παρών» μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.
Ο κ. Ζουμπάς διάβασε επιστολή του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χρήστου Πάχτα, στην οποία επικαλέστηκε κίνδυνο για την προσωπική του ασφάλεια για να εξηγήσει γιατί δεν παρέστη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στη Βασιλίσσης Σοφίας – Διακοπή κυκλοφορίας
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου» –
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του

