Βανδαλισμό μνημείου από χρυσαυγίτες καταγγέλλει το ΚΚΕ
Βανδαλισμό, με αναγραφή φασιστικών συνθημάτων, στο μνημείο προς τιμή των μελών του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκαν από τους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές στις 6 Οκτωβρίου του 1941, το οποίο έχει στηθεί στην Παλαιοκώμη Σερρών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Για τον βανδαλισμό επιρρίπτει ευθύνες σε «φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής».
Βανδαλισμό, με αναγραφή φασιστικών συνθημάτων, στο μνημείο προς τιμή των μελών του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκαν από τους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές στις 6 Οκτωβρίου του 1941, το οποίο έχει στηθεί στην Παλαιοκώμη Σερρών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Για τον βανδαλισμό, το ΚΚΕ επιρρίπτει ευθύνες σε «φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής» και σημειώνει: «Τότε οι φασίστες δολοφονούσαν τους κομμουνιστές και τους λαϊκούς αγωνιστές που αντιστέκονταν. Σήμερα, οι απόγονοί τους καταστρέφουν και βρωμίζουν με φασιστικά σύμβολα τα μνημεία του αγώνα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζον Τραβόλτα στις Κάννες
- Η Μαρσέιγ αγοράζει τον Τίμοθι Γουεά με 18,4 εκατ. ευρώ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πολιτικός «σεισμός» – 24 ώρες, 3 δικογραφίες, 20 νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ
- Ζεφύρι: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο ρέμα Εσχατιάς
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Ο Τραμπ απέλυσε τη γενική εισαγγελέα Μπόντι – Αργούσε να διώξει επικριτές και αντιπάλους του


