Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volkswagen Passat Experience: το γεγονός της χρονιάς, στη Μεσσηνία

Volkswagen Passat Experience: το γεγονός της χρονιάς, στη Μεσσηνία

Με 400 αφίξεις προσκεκλημένων καθημερινά από όλο τον κόσμο, συνεχίζεται η διοργάνωση-ορόσημο για την χώρα μας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Περισσότεροι από 20.000 είναι οι προσκεκλημένοι της Volkswagen στη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως για το δίκτυο των Εμπόρων της.

Το «Passat Experience» παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης που αφορά στο νέο VW Passat, ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, με 22 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θεωρητικής και πρακτικής παρουσίασης όλων των νέων χαρακτηριστικών και των καινοτομιών που διαθέτει η 8η γενιά του Passat.

Μεταξύ των νέων τεχνολογιών που επιδεικνύονται καθημερινά σε 400 συμμετέχοντες, περιλαμβάνονται δύο συστήματα υποστήριξης οδηγού που δεν έχουν παρουσιαστεί σε κανένα άλλο αυτοκίνητο παγκοσμίως: το σύστημα Υποβοήθησης Κυκλοφοριακής Συμφόρησης «Traffic Jam Assist» και το Σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος Ρυμουλκούμενου «Trailer Assist».

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης αφορά στη δοκιμαστική οδήγηση του νέου Passat στην περιοχή της Μεσσηνίας, με την VW να διαθέτει στους προσκεκλημένους της 200 αυτοκίνητα -στις εκδόσεις αμαξώματος Limousine και Variant- εξοπλισμένα με τα πιο προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Διανύοντας μια διαδρομή 50 χιλιόμετρων, τα μέλη του επίσημου δικτύου της VW από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ορισμένες από τις ομορφότερες γωνιές της χώρας μας: από τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες του Πύργου και της Χώρας και την γραφικότητα των Γαργαλιάνων μέχρι το μοναδικό γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους από το λιμανάκι της Μαραθόπολης.

Η εκδήλωση, την οποία έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότερα από 10.000 άτομα αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το επίπεδο της οργάνωσης και τα χαρακτηριστικά του νέου Passat, πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου με την σταδιακή έλευση του συνόλου των προσκεκλημένων της Volkswagen, σηματοδοτώντας την μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ενδεικτική του μεγέθους και της σημασίας του εγχειρήματος είναι η δήλωση του κ. Γιάννη Πετράκη, Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing των δύο ξενοδοχείων της Starwood στην Costa Navarino, σκιαγραφεί το μέγεθος του εγχειρήματος ο οποίος αναφέρει: «Όταν τον Φεβρουάριο του 2014 επιβεβαιώθηκε η ανάθεση του car launch, είχαν ήδη προηγηθεί αρκετοί μήνες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τη VW. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης μεταξύ ημών και των άλλων διεκδικητών, είχαμε σταθερό προβάδισμα, αυτό ωστόσο καθόλου δεν σημαίνει ότι εφησυχάσαμε έστω για ένα λεπτό! «

«Η πρόκληση ήταν τεράστια, το project καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα (λίγο πολύ σας είναι γνωστά: περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, κατασκευή πίστας δοκιμών 22.000 τ.μ. κλπ), θα είμασταν οι πρώτοι που θα φιλοξενούσαμε μια τέτοια διοργάνωση, οι Γερμανοί θέτουν τον πήχυ πολύ ψηλά, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, οι προδιαγραφές ήταν πολύ αυστηρές σε όλα τα επίπεδα, από την ασφάλεια έως την παραμικρή λεπτομέρεια, οι προσδοκίες υψηλότατες: ήταν για όλους μια ανεκτίμητη εμπειρία, από αυτές που μπορεί να σου συμβούν ίσως και μια φορά στην καριέρα σου, αν είσαι τυχερός!»

«Εμείς λοιπόν είμαστε, αν και η τύχη εδώ είχε τον μικρότερο ρόλο: χρειάστηκε πολλή δουλειά, πειστικές απαντήσεις, δέσμευση στο βέλτιστο αποτέλεσμα, ευελιξία και προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη μας. Τόσο η Starwood όσο και η Costa Navarino έχουν την πρωτοπορία και την καινοτομία στο DNA τους, ωστόσο θα το πω και πάλι: η πρόκληση ήταν τεράστια!»

«Σε ένα ευρύτερο πεδίο τώρα, θεωρούμε το project αυτό ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να εισέλθει και σε αυτή τη μορφή τουρισμού, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει: επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που ωφελεί όλη τη γύρω περιοχή και όχι μόνο τα ξενοδοχεία, προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας θα επιστρέψουν για διακοπές κάποια στιγμή), δημιουργία υποδομών και άλλα πολλά. Η αρχή έγινε, ας αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες!».

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024