Γερμανός διπλωμάτης απελάθηκε από τη Μόσχα
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε τη Δευτέρα την απέλαση γερμανού διπλωμάτη από τη Μόσχα σε απάντηση για «μη φιλικές ενέργειες» του Βερολίνου, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε τη Δευτέρα την απέλαση γερμανού διπλωμάτη από τη Μόσχα σε απάντηση για «μη φιλικές ενέργειες» του Βερολίνου, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
«Το τμήμα ενημέρωσης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε την απέλαση ενός εργαζόμενου στην πρεσβεία της Γερμανίας στη Μόσχα σε απάντηση για μη φιλικές ενέργειες των γερμανικών αρχών εναντίον ενός εργαζόμενου της ρωσικής πρεσβείας στη Γερμανία» ανέφερε το πρακτορείο.
Το Σάββατο πηγή του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι συνεργάτιδα της γερμανικής πρεσβείας στη Μόσχα απελάθηκε έπειτα από αίτημα των ρωσικών αρχών.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, η Ρωσία έλαβε την απόφαση αυτή σε απάντηση της απέλασης από το Βερολίνο ρώσου διπλωμάτη που εργαζόταν στο γενικό προξενείο στη Βόννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Λόγια του αέρα η ανάληψη ευθύνης από τον Μακάριο Λαζαρίδη – Οφείλει να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης
- Μυστήριο για σοβαρό τραυματισμό 17χρονης στην Κοζάνη – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και ρήξη τυμπάνου
- Η πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ήδη ξεκινήσει
- Η Χάποελ Τελ Αβίβ πάει για διπλή μεταγραφή με ΛεΝτέι και Χεζόνια…
- Β. Κικίλιας: Εγκρίθηκε το Master Plan του Λιμένα Πατρών – Νέα εποχή για ένα από τα βασικά λιμάνια της χώρας

