Ήττα της Εθνικής Νέων από την Ισπανία στο τουρνουά της Βέροιας
Με ήττα (2-3) από την Ισπανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νέων στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΟ στη Βέροια και την Κατερίνη. Οι «φούριας ρόχας» προηγήθηκαν με τον Μαγιοράλ στο 30' και διπλασίασαν με τον Ριβέρα στο 50'. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μείωσε με τον Ορφανίδη στο 72', ο Μαγιοράλ έκανε το 1-3 στο 83' και στο 89' ο Ορφανίδης ξανά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Με ήττα (2-3) από την Ισπανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νέων στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΟ στη Βέροια και την Κατερίνη. Οι «φούριας ρόχας» προηγήθηκαν με τον Μαγιοράλ στο 30′ και διπλασίασαν με τον Ριβέρα στο 50′. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μείωσε με τον Ορφανίδη στο 72′, ο Μαγιοράλ έκανε το 1-3 στο 83′ και στο 89′ ο Ορφανίδης ξανά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
«Παίζαμε με μία υπερδύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και φανήκαμε αντάξιοι. Δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη, αλλά τα παιδιά δεν τα παράτησαν και έφτασαν κοντά στην ανατροπή.
Είμαι σίγουρος πως με επιμονή και δουλειά θα μας κάνουν περήφανους στα τελικά του EURO, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στη χώρα μας» σχολίασε ο εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών Μιχάλης Ιορδανίδης, που αντικατέστησε τον Κώστα Τσάνα.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης