Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης εισήχθη εσπευσμένα το Σάββατο, με έντονους πόνους στην πλάτη και την μέση, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κ. Λοβέρδος παρέμεινε στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο και έλαβε εξιτήριο την Κυριακή.
Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης εισήχθη εσπευσμένα το Σάββατο,με έντονους πόνους στην πλάτη και την μέση, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Λοβέρδος υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαγνώστηκε ότι είχε πέτρα στην ουροδόχο κύστη.
Οι γιατροί έκριναν πως δεν χρειάζεται περαιτέρω νοσηλεία και, αφού του χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή, την Κυριακή έλαβε εξιτήριο.
Είμαι καλά. Ευχαριστώ όλους όσοι επέδειξαν ενδιαφέρον, συμπάθεια και αγάπη.
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) November 15, 2014
Ο κ. Λοβέρδος, που επιστρέφει το απόγευμα στην Αθήνα, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γεώργιο Καλαντζή, τον πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα Κυριάκο Λουκάκη και τον γενικό Πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Νικόλαο Μαθιουδάκη.
Ο υπουργός Παιδείας είχε μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο και την ομογένεια.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος, διευθυντής του γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο πατήρ Βαρθολομαίος, γραμματέας της Συνόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς θα γίνει η φορολόγηση των crypto – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Χαϊδάρι: Αυτό είναι το σημείο που έπεσε στο κενό η 13χρονη μαθήτρια – Πώς συνέβη το ατύχημα
- Έλλη Πασπαλά: «Η φωνή μου έχει συρρικνωθεί και με τρομάζει»
- Η αυτοματοποίηση δημιουργεί ρίσκο στην εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων
- Σαλμάς: Ούτε το 5% των υποθέσεων διαφθοράς δεν έχει βγει στη φόρα, θα έρθουν δικογραφίες και για την Υγεία – Προαναγγέλλει μήνυση ο Γεωργιάδης
- Αλλάζει ριζικά η είσοδος του Βόλου με αθλητικό πάρκο σύγχρονης φιλοσοφίας
