Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενεργοποιήθηκε ξανά η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ

Ενεργοποιήθηκε ξανά η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ

Με την ευκαιρία της εικοστής επετείου από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 του Μίκαελ Σουμάχερ ενεργοποιήθηκε  ξανά την Πέμπτη η ιστοσελίδα του (www.michael-schumacher.de). «Ελπίζουμε να δώσουμε χώρο σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπάθεια ήταν αμείωτη μετά το ατύχημά του» είπε η Σαμπίν Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του Γερμανού πρωταθλητή.

Με την ευκαιρία της εικοστής επετείου από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 του Μίκαελ Σουμάχερ ενεργοποιήθηκε ξανά την Πέμπτη η ιστοσελίδα του (www.michael-schumacher.de).

«Ελπίζουμε να δώσουμε χώρο σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπάθεια ήταν αμείωτη μετά το ατύχημά του» είπε η Σαμπίν Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του Γερμανού πρωταθλητή.

Η ιστοσελίδα προσφέρει πολλές εικόνες και κείμενα σχετικά με την καριέρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula 1 και μια σελίδα για τους οπαδούς του, όπου μπορούν να δημοσιεύσουν μηνύματα στο Twitter.

«Οι ευχές σας μας δίνουν κουράγιο. Eξακολουθούν να έρχονται καθημερινά ευχές ανάρρωσης για τον Μίκαελ και η έκταση της συμπαράστασης εξακολουθεί να μας αφήνει άφωνους. Το μόνο που μπορούμε να επαναλάβουμε, είναι ένα ευχαριστώ, που δίνετε μάχη μαζί με αυτόν και με εμάς. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε τα καλύτερα για τον Μίκαελ. Η δύναμή σας μας βοηθά, να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα του», αναφέρει το μήνυμα της συζύγου του Σουμάχερ, Κορίνας και των δύο παιδιών του ανήμερα της επετείου.

Το 1994, ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε κερδίσει το πρώτο από τα επτά παγκόσμιους τίτλους του με τα χρώματα της Benetton, σε ηλικία 25 ετών. Το επόμενο έτος μετά από μία ακόμα επιτυχία αναχώρησε για τη Ferrari, όπου θα έχτιζε το μύθο του.

Ο Γερμανός που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα τέλη του 2012, ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα σκι το Δεκέμβριο του 2013. Μετά από θεραπεία πέντε μηνών στη Γκρενόμπλ μεταφέρθηκε στις 16 Ιουνίου στην Ελβετία.

Τον Σεπτέμβριο, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στο σπίτι του στην Ελβετία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024