Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενίσχυση του Ερασιτέχνη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ενίσχυση του Ερασιτέχνη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με το ποσό των 150.000 ευρώ γνωστοποίησαν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Μάλιστα, όπως αναφέρεται μέσα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στη συνάντηση τους με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, συμφωνήθηκε ότι «θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα που έχουν πλήξει την ομάδα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συμπεριφοράς μικρής μερίδας φιλάθλων».

Την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με το ποσό των 150.000 ευρώ γνωστοποίησαν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται μέσα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στη συνάντηση τους με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, συμφωνήθηκε ότι «θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα που έχουν πλήξει την ομάδα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συμπεριφοράς μικρής μερίδας φιλάθλων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/11/2014 συνάντηση των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αφορούσε τον Ερασιτέχνη όπου και διαπιστώθηκε η εξαιρετική δουλειά και εξυγίανση που έχει γίνει ως τώρα στα τμήματα που αποτελούν την καρδιά του Ολυμπιακού μας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η αύξηση της ενίσχυσης προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την Κ.Α.Ε κατά το ποσό των 150.000 Ευρώ. Επίσης συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα που έχουν πλήξει την ομάδα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συμπεριφοράς μικρής μερίδας φιλάθλων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024