Ο Σρνα αγόρασε 20 τόνους μανταρίνια για τα παιδιά του Ντόνετσκ
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο αρχηγός της Σαχτάρ, Ντάριο Σρνα, αγοράζοντας 20 τόνους μανταρίνια για τα παιδιά που ζουν στο Ντόνετσκ και δοκιμάζονται από τις συνεχείς πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή. Ο Κροάτης διεθνής δεν έμεινε ασυγκίνητος από το δράμα που περνούν οι κάτοικοι της περιοχής, αφού και ο ίδιος μεγάλωσε μέσα στις στάχτες του πολέμου της Κροατίας με τη Σερβία στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο αρχηγός της Σαχτάρ, Ντάριο Σρνα, αγοράζοντας 20 τόνους μανταρίνια για τα παιδιά που ζουν στο Ντόνετσκ και δοκιμάζονται από τις συνεχείς πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή.
Ο Κροάτης διεθνής δεν έμεινε ασυγκίνητος από το δράμα που περνούν οι κάτοικοι της περιοχής, αφού και ο ίδιος μεγάλωσε μέσα στις στάχτες του πολέμου της Κροατίας με τη Σερβία στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.
Ο Σρνα δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα της πατρίδας του «Vecernji List»: «Μεγάλωσα στην Κροατία και πέρασα και εγώ μια περίοδο που χρειαζόμουν βοήθεια. Το Ντόνετσκ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και με αυτό το μικρό δώρο θέλω να τους δώσω κάτι πίσω».
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτάρ, τα φορτηγά που μεταφέρουν τα μανταρίνια από το Μέτκοβι, γενέτειρα του Σρνα στην Κροατία και περιοχή που είναι φημισμένη για τα μανταρίνια της, έχουν ήδη φτάσει στο Ντόνετσκ και θα διατεθούν σε 20.000 παιδιά μαζί με μια ευχετήρια κάρτα για κάθε παιδί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άννα Νταγάκη: «Από την Κρήτη ως το Άπειρο»
- Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις στα Πρότυπα σχολεία και την κλήρωση στα Πειραματικά
- Μεγάλα ντέρμπι στη Super League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Αντετοκούνμπο: «Ακόμα αισθάνομαι χαρούμενος από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική»


