Αποφάσισαν καταλήψεις σε πέντε σχολές Αθήνας και Πάτρας
Καταλήψεις αποφάσισαν πέντε σχολές σε Αθήνα και Πάτρα. Οι φοιτητές ζητούν επαναπρόσληψη των διοικητικών υπαλλήλων ενώ διαμαρτύρονται για τις διαγραφές φοιτητών και τη μέθοδο φύλαξης του κτιρίου της Πρυτανείας.
Η Φιλοσοφική αποφάσισε κατάληψη για Πέμπτη και Παρασκευή. Η Νομική και τα δύο τμήματα του Πολυτεχνείου θα μείνουν κλειστά από τις 14 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.
Το Χημικό Πάτρας, βρισκόταν υπό κατάληψη, άνοιξε την Τετάρτη για να ξανακλείσει από την Πέμπτη μέχρι και τις 17 του μήνα.
Οι φοιτητές ζητούν επαναπρόσληψη των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διαμαρτύρονται για τη μέθοδο φύλαξης του κτιρίου της πρυτανείας και τις διαγραφές φοιτητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πως η ΕΠΟ πολεμά τις ενώσεις της αντιπολίτευσης
- Βάγια Νέστορα: Η σοκαριστική περιγραφή του συζύγου της – «Είναι εγκληματίες, το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»
- Ο Φουρνιέ MVP της σεζόν στη Stoiximan GBL (vid)
- Europe’s 50 Best Bars 2026: Ελληνικός θρίαμβος – Δύο μπαρ της Αθήνας στην κορυφή, συνολικά έξι διακρίσεις
- Μπακογιάννη: Δεν θα υπάρξει καμία τροπολογία για τον Ντίλιαν – Θα ήμουν απέναντι
- Καμπανάκι για τη χρήση της ΑΙ στην εργασία: «Δεν έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε τι πάει στραβά»




