Αποφάσισαν καταλήψεις σε πέντε σχολές Αθήνας και Πάτρας
Καταλήψεις αποφάσισαν πέντε σχολές σε Αθήνα και Πάτρα. Οι φοιτητές ζητούν επαναπρόσληψη των διοικητικών υπαλλήλων ενώ διαμαρτύρονται για τις διαγραφές φοιτητών και τη μέθοδο φύλαξης του κτιρίου της Πρυτανείας.
Η Φιλοσοφική αποφάσισε κατάληψη για Πέμπτη και Παρασκευή. Η Νομική και τα δύο τμήματα του Πολυτεχνείου θα μείνουν κλειστά από τις 14 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.
Το Χημικό Πάτρας, βρισκόταν υπό κατάληψη, άνοιξε την Τετάρτη για να ξανακλείσει από την Πέμπτη μέχρι και τις 17 του μήνα.
Οι φοιτητές ζητούν επαναπρόσληψη των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ διαμαρτύρονται για τη μέθοδο φύλαξης του κτιρίου της πρυτανείας και τις διαγραφές φοιτητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο η σοκολάτα Milka
- Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος – Η λίστα με τις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο
- Άναψαν τα αίματα στην Κίνα, όταν άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ επιχείρησε να μπει ένοπλος στον Ναό του Παραδείσου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 15 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ζάκυνθος: 66χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της βίλας που έκανε διακοπές



