Γκουαρντιόλα: «Εκλεισε ο κύκλος μου στην Μπαρτσελόνα»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε στην Βαρκελώνη για να ψηφίσει για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας, αλλά δήλωσε πως πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούν στην πόλη.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε στην Βαρκελώνη για να ψηφίσει για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας, αλλά δήλωσε πως πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούν στην πόλη.
«Η γυναίκα μου έχει μια δουλειά στη Βαρκελώνη και ίσως καταλήξουμε να ζούμε εδώ. Πότε; Δεν ξέρω…», σχολίασε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, ξεκαθαρίζοντας δεν έχει σκοπό να επιστρέψει ούτε στην Μπαρτσελόνα.
«Ως προπονητής ολοκληρώθηκε η εποχή μου. Πιστεύω πως όλα στη ζωή είναι κύκλος και ο δικός μου τελείωσε», τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Τα επιχειρήματα των «κίτρινων» για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη
- Καταιγίδες και χαλάζι χτύπησαν Ήπειρο και Κρήτη – Ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες
- Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γεώργιος Δριτσάκος
- Λευκός Οίκος: «Πλήρως κατασκευασμένο» το «μνημόνιο κατανόησης» που παρουσίασαν τα ΜΜΕ του Ιράν
- Σέρρες: Πώς έγινε η τραγωδία με το παιδί που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι – Το αναζητούσε η μητέρα του για ώρες
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης




