Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Intrasoft: Διάκριση στα Human Resource Awards 2014

H Intrasoft International βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καινοτομία στο HR, η πιο καινοτόμος πρακτική ανθρωπίνου δυναμικού / πιο δημιουργική ομάδα ανθρωπίνου δυναμικού» στα Human Resource Excellence Awards (HREA) 2014. Το βραβείο απονεμήθηκε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Intrasoft International κατόπιν αξιολόγησης των καινοτόμων πρακτικών της. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι μια σημαντική διάκριση […]

H Intrasoft International βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καινοτομία στο HR, η πιο καινοτόμος πρακτική ανθρωπίνου δυναμικού / πιο δημιουργική ομάδα ανθρωπίνου δυναμικού» στα Human Resource Excellence Awards (HREA) 2014.

Το βραβείο απονεμήθηκε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Intrasoft International κατόπιν αξιολόγησης των καινοτόμων πρακτικών της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι μια σημαντική διάκριση για την Intrasoft International, καθώς αναγνωρίζεται η σημασία της καινοτομίας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού ως στρατηγικός πυλώνας της συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, επιφέροντας ουσιαστικά οφέλη και βελτίωση στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και απόδοσης, ενώ παράλληλα επιδρά θετικά στην παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα της επιχείρησης συνολικά.

Σημειώνεται ότι ο θεσμός των HREA διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Εντοπίζει, αναδεικνύει, δημοσιοποιεί και επιβραβεύει επιτυχημένες πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού που προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα συνολικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση στο τομέα διοίκησης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024