«Νόμιζα ότι ήταν φάρσα» δήλωσε ο Τασουλής
Σοκαρισμένος ήταν ο Χρήστος Τασουλής όταν ενημερώθηκε για την κλήση του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εν όψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016. Όπως τόνισε ο ίδιος «σοκαρίστηκα. Νόμιζα πως ήταν φάρσα αλλά ευτυχώς για εμένα, δεν ήταν».
Σοκαρισμένος ήταν ο Χρήστος Τασουλής όταν ενημερώθηκε για την κλήση του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εν όψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016. Όπως τόνισε ο ίδιος «σοκαρίστηκα. Νόμιζα πως ήταν φάρσα αλλά ευτυχώς για εμένα, δεν ήταν».
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ρανιέρι και τον κύριο Καραγκούνη που με επέλεξαν για τα δυο αυτά παιχνίδια της Εθνικής μας» δήλωσε στη κάμερα της NOVA και προσέθεσε:
«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Τερεζόπουλο που με έφερε στον Πανιώνιο γιατί χωρίς αυτό δεν θα ερχόταν ποτέ η κλήση μου στην Εθνική. Δεν το σκεφτόμουν να συμβεί τόσο γρήγορα, το ήθελα μέσα μου αλλά νομίζω ήταν πολύ γρήγορο για μένα, δεν το περίμενα. Ελπίζω σε ό,τι καλύτερο, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Τασουλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442