Διαμαρτυρία μαθητών έξω από το σπίτι του Ανδρέα Λοβέρδου
Διαμαρτυρία μαθητών έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Ερυθραία. Οι μαθητές φώναξαν συνθήματα σχετικά με την εντατικοποίηση των διαδικασιών στο λύκειο και τις πανελλαδικού τύπου εξετάσεις, την Τράπεζα Θεμάτων και την υποχρηματοδότηση της Παιδείας.
Διαμαρτυρία μαθητών έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Ερυθραία.
Ομάδα μαθητών συγκεντρώθηκε έξω από σπίτι του υπουργού Παιδείας το πρωί και φώναξε συνθήματα σχετικά με την εντατικοποίηση των διαδικασιών στο λύκειο και τις πανελλαδικού τύπου εξετάσεις, την Τράπεζα Θεμάτων και την υποχρηματοδότηση της Παιδείας.
Στη συνέχεια οι μαθητές αποχώρησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Καλαμάτα: Νεκρός μέσα σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 32χρονος που τον αναζητούσαν
- ΕΠΟ: Η εξήγηση που δεν δίνει ο Γκαγκάτσης μετά τον σάλο
- Ένταξη στην ΕΟΚ: Όσα έγιναν αλλά και όσα δεν έγιναν…
- Βαριές κατηγορίες στους 17 συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δένδιας: Υφίσταται απειλή και έχουμε ανάγκη Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργούν αποτρεπτικά



