«Σε έναν μήνα, θα καθήσω να με φάει ένα ανακόντα»
Ο 26χρονος Πολ Ροζόλι, από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, δηλώνει λάτρης της φύσης. Η μεγάλη του αγάπη είναι να κινηματογραφεί την Αγρια Φύση και όνειρο ζωής… να βρεθεί κάποια στιγμή στο στομάχι ενός εκ των μεγαλύτερων φιδιών στον κόσμο.
Ο 26χρονος Πολ Ροζόλι, από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, δηλώνει λάτρης της φύσης. Η μεγάλη του αγάπη είναι να κινηματογραφεί την Αγρια Φύση και όνειρο ζωής… να βρεθεί κάποια στιγμή στο στομάχι ενός εκ των μεγαλύτερων φιδιών στον κόσμο. Η στιγμή αυτή κοντεύει. Σε έναν μήνα (στις 7 Δεκεμβρίου), το Discovery Channel θα προβάλει το ντοκιμαντέρ με τον Ροζόλι να φοράει ειδική στολή και στη συνέχεια να γίνεται πρόγευμα ενός ανακόντα.
Ο Ροζόλι επιμένει ότι εκτός από μία μοναδική εμπειρία, το να «φαγωθεί ζωντανός» από έναν ανακόντα έχει περιβαλλοντικό σκοπό. Ο ίδιος έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία στον Αμαζόνιο παρακολουθώντας το συγκεκριμένο είδος φιδιού και προσπαθώντας να εγείρει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την τύχη του.
Αυτή μάλιστα είναι και η απάντηση που δίνει στις φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίες δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι το ριψοκίνδυνο εγχείρημά του. Ο Ροζόλι επιμένει ότι δεν σκοπεύει να κάνει κακό στο ζώο. Τονίζει ωστόσο ότι τέτοιου είδους ιστορίες πρέπει να γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό και όχι μόνο σε περιβαλλοντολόγους. «Η ζημιά στη βιοποικιλότητα και το οικοσύστημα επηρεάζει όλους μας ως παγκόσμια κοινότητα», υποστηρίζει – και σε αυτό κανείς δεν μπορεί να τον αντικρούσει.
Ιδού το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Eaten Alive»:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε νέα έρευνα
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Ryanair: Τα σχέδιά της για το σενάριο του «Αρμαγεδδώνα»
- Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρα Ημέρας στη Θεσσαλία
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Χανιά: Σύλληψη 47χρονου μετά από καταγγελία για κακοποίηση του 16χρονου ΑμεΑ γιου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)












![Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/HH1Ke9QWMAATsaz-315x220.jpg)

![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442