Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Praktiker : Οι πέντε οικονομικότερες λύσεις θέρμανσης

Συμβουλές για επιλογές θέρμανσης δίνει η Praktiker εστιάζοντας σε αποδοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις. Η οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη λύση για τη θέρμανση εξαρτάται από πολλές παραμέτρους που σχετίζονται με το είδος του σπιτιού, τη διαρρύθμιση κτλ,. Στην βάση αυτή οι πλέον διαδομένες λύσεις αφορούν στα εξής: Ενδοδαπέδια θέρμανση: Το πρόβλημα χώρου και αισθητικής που μπορεί […]

Συμβουλές για επιλογές θέρμανσης δίνει η Praktiker εστιάζοντας σε αποδοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις.

Η οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη λύση για τη θέρμανση εξαρτάται από πολλές παραμέτρους που σχετίζονται με το είδος του σπιτιού, τη διαρρύθμιση κτλ,. Στην βάση αυτή οι πλέον διαδομένες λύσεις αφορούν στα εξής:

  • Ενδοδαπέδια θέρμανση: Το πρόβλημα χώρου και αισθητικής που μπορεί να προκαλούν τα θερμαντικά σώματα της κεντρικής θέρμανσης γίνεται παρελθόν με την ενδοδαπέδια θέρμανση. Ο χώρος θερμαίνεται ομοιόμορφα, από κάτω προς τα πάνω, διασφαλίζοντας οικονομικότερη λειτουργία αφού το νερό που κυκλοφορεί στους ενδοδαπέδιους σωλήνες έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτό που κυκλοφορεί στα σώματα. Ένα tip για την ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε ξύλινα και σε μαρμάρινα δάπεδα, τα οποία όμως δεν πρέπει να καλυφθούν με χαλιά ή άλλα αντικείμενα.
  • Ηλεκτρικές θερμάστρες – θερμοπομποί – θερμοσυσσωρευτές: Τοποθετούνται στους τοίχους του σπιτιού και λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα τους είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβοι και διακριτικού σχεδιασμού, ενώ είναι ασφαλείς για παιδιά και κατοικίδια.
  • Κλιματιστικό: Τα κλιματιστικά συνίστανται για τοπική θέρμανση και αποτελούν μια επίσης οικονομική και άμεση λύση.
  • Θερμάστρες κηροζίνης: Πρόκειται για συσκευές που ζεσταίνουν έντονα και γρήγορα τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται, ενώ μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
  • Τζάκι: Το τζάκι έχει αισθητική αξία και όχι τόσο θερμαντική, καθώς από την καμινάδα του φεύγει ένα μεγάλο μέρος ζέστης, ενώ αποτελεί τη μοναδική λύση θέρμανσης σε διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση επισκεπτόμενοι ένα από τα καταστήματα που προσφέρουν εξοπλισμό θέρμανσης, όπως τα Praktiker, όσοι αναζητούν την καλύτερη επιλογή θέρμανσης για κάλυψη μπορούν να βρούν αμέτρητες επιλογές προϊόντων θέρμανσης για το σπίτι και τον επαγγελματικό τους χώρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024