Πρεμιέρα στο Champions League για την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού την Τετάρτη, που στο πλαίσιο του Δ΄ ομίλου της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στην Αυστρία (21:25) την Ποσόλνιτσα, στοχεύοντας στη νίκη επί του θεωρητικά υποδεέστερου αντιπάλου τους.

Στον ίδιο όμιλο μετέχουν επίσης η γερμανική Φριντρισχάφεν και η πανίσχυρη ρωσική Ζενίτ Καζάν, που είναι και το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε αντίπαλοι με κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε ενόψει της αυριανής συνάντησης ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου, Δημήτρης Καζάζης.

«Οι Αυστριακοί είναι σχετικά νέα ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται στις δυνατότητές μας, αρκεί κι εμείς να κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει στις προπονήσεις και να παρουσιαστούμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στον αγώνα» συνέχισε ο Έλληνας προπονητής.

«Το κλειδί του αγώνα θα είναι το σέρβις, με το οποίο θέλουμε να τους πιέσουμε αρκετά και στην συνέχεια η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε εύκολους πόντους» συμπλήρωσε ο Καζάζης. Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, λόγω ενοχλήσεων στον καρπό, με τον Νίκο Σμαραγδή να παίρνει τη θέση του διεθνή ακραίου στη δωδεκάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ