Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Sony μεταφέρει τα παιχνίδια του PS4 σε επιλεγμένα smartphone και tablet

H Sony μεταφέρει τα παιχνίδια του PS4 σε επιλεγμένα smartphone και tablet

Οι κάτοχοι οποιουδήποτε smartphone ή tablet της σειράς Sony Xperia Z3 έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή PS4 Remote Play και να παίξουν τέσσερα παιχνίδια PlayStation οπουδήποτε στο σπίτι, στο smartphone ή στο tablet τους με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, μέσω του οικιακού Wi-Fi, επιλύοντας έτσι το πρόβλημα της διαθεσιμότητας της τηλεόρασης στο σαλόνι για παιχνίδι.

Η Sony Mobile Communications (Sony Mobile) και η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ανακοινώνουν τη διαθεσιμότητα του PS4 Remote Play για τα Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact.

Οι κάτοχοι οποιουδήποτε smartphone ή tablet της σειράς Sony Xperia Z3 έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή PS4 Remote Play και να παίξουν (επιλεγμένα, συμβατά) παιχνίδια PlayStation οπουδήποτε στο σπίτι, στο smartphone ή στο tablet τους με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, μέσω του οικιακού Wi-Fi, επιλύοντας έτσι το πρόβλημα της διαθεσιμότητας της τηλεόρασης στο σαλόνι για παιχνίδι.

  • Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του PS4 Remote Play για το Xperia smartphone ή tablet δημοσιεύονται στην σελίδα www.sonymobile.com/remoteplay

Ο χρήστης απαιτείται να έχει Playstation 4, το ασύρματο χειριστήριο DualShock 4, λογαριασμό στο Sony Entertainment Network και ευρυζωνική πρόσβαση στο Ίντερνετ. Συνιστάται επίσης η χρήση του οικιακού δικτύου Wi-Fi, όχι όμως δημόσιων Wi-Fi. Μερικά παιχνίδια ενδέχεται να μην υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία και το σύστημα του PS4 πρέπει να είναι ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση του λογισμικού του. H δυνατότητα παιχνιδιού από το PS4 στο smartphone ή στο tablet αφορά προς το παρόν μόνο τη σειρά Xperia Z3, ενώ τις επόμενες εβδομάδες οι Sony Mobile και SCE υπόσχονται ότι η λειτουργία θα υπάρχει και για τη σειρά Xperia Z2.

Το PS4 Remote Play είναι επίσης διαθέσιμο για το PlayStation Vita και την PlayStation TV η οποία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη από τις 14 Νοεμβρίου.

Το PS4 Remote Play δέχεται σειρά αξεσουάρ και διαφορετικούς τρόπους για την σύνδεση και το παιχνίδι – είτε χρησιμοποιώντας το αξεσουάρ GCM10 Game Control Mount με το Xperia Z3 και με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 είτε ρυθμίζοντας το Xperia Z3 Tablet Compact ως οθόνη στο BSC10 Bluetooth Speaker Dock.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024