Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έσωσε τη Λεβερκούζεν
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έσωσε τη Λεβερκούζεν και αποσώβησε τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού κυπέλλου Γερμανίας. Ο Ελληνας αμυντικός ισοοφάρισε 2-2 στο 116΄ του εκτός έδρας αγώνα με το Μαγδεμβούργο (4ης κατηγορίας) και έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου η ομάδα του επικράτησε 5-4!
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έσωσε τη Λεβερκούζεν και αποσώβησε τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού κυπέλλου Γερμανίας. Ο Ελληνας αμυντικός ισοοφάρισε 2-2 στο 116΄του εκτός έδρας αγώνα με το Μαγδεμβούργο (4ης κατηγορίας) και έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου η ομάδα του επικράτησε 5-4!
Νωρίτερα, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με τον Τσαλχάνογλου, αλλά οι γηπεδούχοι “γύρισαν” το παιχνίδι με τέρματα των Σίφκες (28΄),Μπραντ (111΄) καθώς εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Κορεάτη Χέουνγκ Μιν Σον στο 78΄.
Σε αναμετρήσεις του Β` γύρου, του γερμανικού κυπέλλου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αλεν-Ανόβερο 2-0
Τσέμνιτσερ-Βέρντερ Βρέμης 0-2
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Χέρτα Βερολίνου 0-0 (4-2 στα πέναλτι)
Ντιναμό Δρέσδης-Μπόχουμ 2-1 (παρ. κ.α. 1-1)
Καϊζερσλάουτερν-Γκρόιτερ Φιρτ 2-0
Κίκερς Οφενμπαχ-Καρλσρούη 1-0
Ζανκτ Πάουλι-Ντόρτμουντ 0-3
Ντούϊσμπουργκ-Κολονία 0-0 (1-4 στα πέναλτι)
Βούρτσμπουργκερ-Μπραουνσβάιγκ 0-1
Μόναχο 1860-Φράιμπουργκ 2-5
Λειψία-Ερτσγκεμπίργκε 3-1 (παρ. κ.α. 1-1)
Μαγδεμβούργο-Λεβερκούζεν 2-2 (4-5 στα πέναλτι)
Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου 1-3
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 1-2
Βόλφσμπουργκ-Χαϊντενχάιμ 4-1
Χοφενχάιμ-Φρανκφούρτη 5-1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Συναγερμός για φωτιά στα Χανιά – Ήχησε το 112
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
