
Εισαγγελική παρέμβαση για τις πλημμύρες στον Πειραιά
Τη διενέργεια ένορκης προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες και αν υπάρχουν ευθύνες για τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.
Τη διενέργεια ένορκης προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες και αν υπάρχουν ευθύνες για τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά στο πέρασμά τους να παρασύρουν αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων, προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες νοικοκυριά, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.
Να σημειωθεί ότι για το θέμα των πληγέντων ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών που υπέστησαν οι κατοικίες και τα αυτοκίνητα, ενώ οι δήμοι της δυτικής Αττικής με ανακοινώσεις τους έχουν δώσει και τις σχετικές οδηγίες στους πολίτες.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μιλώντας πρόσφατα για το θέμα των πλημμυρών, τόνισε ότι χρειάζεται μια συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος και ότι εάν δεν γίνουν σοβαρές αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο λεκανοπέδιο, και κυρίως στη δυτική Αττική και στην Περιφέρεια του Πειραιά, θα υπάρξουν δυστυχώς τα ίδια φαινόμενα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σερ: Ζητά εσπευσμένα την κηδεμονία του γιου της για να τον σώσει – «Τα εκατομμύρια θα τον καταστρέψουν»
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Αυτή είναι η πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague
- Αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη – «Πιθανό να κινδυνεύει η ζωή του»
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών


