Μετά το clasico της Ισπανίας και τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, σειρά παίρνει το δικό μας «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή, στις 19:30 στο «Γ.Καραϊσκάκης» οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Σαλίνο, Σιόβα και Μπενίτες, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντίνα και Μπεργκ, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Μέντες.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους για το Champions League και ο Παναθηναϊκός από επίσης θετικό αποτέλεσμα, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν.

Το «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο αφού όλα τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί από τις πρώτες ώρες διάθεσής τους από τους Ερυθρόλευκους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Γρεβένη (Χαλκιδικής), Γεωργαράκο (Αθηνών), ενώ 4ος θα είναι ο Σπάθας (Πειραιά).

Live Blog Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ